vicky

LIDT OM MIG

Reiki-behandler & Terapeut

Jeg hedder Vicky Lind og er oprindelig uddannet pædagog, men har de senere år uddannet mig kognitiv terapeut og Reiki behandler. Jeg har siden 2007 arbejdet som familie- og parterapeut i kommunalt regi med børn, unge og voksne. Endvidere er jeg uddannet supervisor, og har kompetencer inden for den narrative, systemiske og mentaliserings baseret terapiform. Jeg har de seneste år fordybet mig i selvudvikling og vigtigheden af, at arbejde med både krop og sind. Kroppen husker, og det er derfor vigtigt, at have fokus på det hele menneske for at skabe den optimale forandring.

Som terapeut er jeg underlagt de etiske regler om tavshedspligt, og alt hvad vi taler om vil blive behandlet fortroligt. Jeg overholder lovgivningen om GDPR, i forhold til opbevaring af personfølsomme data.

 

PRIVAT

Jeg bor sammen med Mads og vores 6 sammenbragte børn. Det har givet mig nogle uvurderlige erfaringer i forhold til skilsmisser, kommunikation, delebørn og ikke mindst rummelighed.

Jeg har min klinik på min bopæl i Juelsminde. Vores hus ligger i naturskønne omgivelser med både sø og skov, hvilket bidrager til ro og balance.

Min fornemste opgave som terapeut er, at følge med dig ad din vej. Vi tager udgangspunkt i det, som giver mening for dig. Jeg vil hjælpe dig med at forstå, rumme og integrere det du møder, så du kan leve det liv du ønsker.

Du vil blive mødt med nærvær, ro og rummelighed.

IMG_6572

I AKTION

MINE KUNDER SIGER

Design uden navn-3

SKRIV DIG OP OG FÅ NYHEDER OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.