reklame vicky

Reiki behandling

Reiki er en behandlingsform, som giver dig et energiløft.

Efter behandlingen vil du opleve et andet flow af energi, et større overblik, en indre ro, balance og glæde.

Jeg kan anbefale, at kombinere en Reiki behandling med en Samtale, hvis du ønsker  en bevidsthed om de uhensigtsmæssige mønstre du har tilegnet dig. Derudover vil du blive beriget med nye strategier, så du igen kan leve det liv der er optimalt for dig.

Behandlingen foregår på den måde, at du ligger på en briks iført dit tøj med et tæppe omkring dig. Jeg placerer mine hænder fysisk på din krop. Det er en meget nænsom behandlingsform. Du vil blot mærke mine varme hænder og registrere, hvordan energien fordeler sig i din krop.

En Reiki behandling kan også anvendes til ren selvforkælelse. En gave at give dig selv eller til en du holder af.

FJERN HEALING

Selvom healing som oftest foregår i klinikken, har du også mulighed for at få healing ”på afstand”. En fjernhealing er ligeså effektfuld, som en fysisk healing. En fjernhealing tager ca. 30-40 min. Inden en behandling taler vi sammen om, hvordan en fjernhealing forgår, og om der er noget specifikt, vi skal arbejde med under healingen. Vi aftaler, hvornår healingen skal forgå.

Under healingen vil det være bedst, hvis du har mulighed for at lægge dig et sted, hvor du kan være uforstyrret.

Efter fjernhealingen tilbyder jeg en kort samtale over telefonen, hvor vi kan tale om din oplevelse og hvilke reaktioner du har haft under healingen, desuden drøfter vi  det videre forløb.

zen-178992_1920
zen-2907290_1920

KRYSTAL HEALING

crystals-1567953_1920

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV OG FÅ GODE TILBUD OG NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE