FIND DEN SAMTALEFORM, DER PASSER BEDST TIL DIG!

people, girls, women

INDIVIDUEL SAMTALE

Vi kan alle opleve perioder i vores liv, hvor tilværelsen virker meningsløs eller uoverskuelig. Få hjælp til at genfinde overblikket og den vej i livet du ønsker.

Bliv klogere på dig selv med hensyn til, hvordan du fremadrettet tackler de udfordringer du møder på din vej.

BØRNE & UNGE SAMTALER

Der kan være mange grunde til at jeres barn eller ung ikke trives. Herunder eksempler på nogle af de udfordringer de kan være belastet af:

Ængstelighed

Føler sig ensom

Bliver udsat for mobning

Har et lavt selvværd

Har følelsen af ikke at være god nok

Ønsker en anden retning i sit liv … men hvordan og hvorhen?

Har et stort temperament

Koncentrationsbesvær

Tankemylder

Bekymringer om at kunne navigere i sit eget liv vedr f.eks uddannelse, karakterræs, venskaber, kærester

Udfordringer vedr. skilsmisse- sorg over skilsmissen, at bo i en ny familie, svær ved mor eller fars nye kæreste eller andet vedr skilsmisse.

Har ondt i maven eller anden fysisk form for smerte

Det at tale med en ude frastående voksen kan være en hjælp til at jeres barn og ung kan finde ro og bedre balance i sit liv. De får en større forståelse for sig selv og de udfordringer han/hun møder på sin vej.

PAR SAMTALER

Måske I oplever, at I ikke har de store problemer i jeres parforhold, men I kan være usikre på, hvor jeres parforhold er på vej hen.

Hvad vil og kan I med hinanden?

Har I grundlæggende de samme håb og drømme for jeres forhold?

Jeg kan hjælpe jer med at få afstemt forventninger til hinanden og få drøftet, om I er på rette vej og hvilke værdier, håb og drømme i hver især har, samt hvilke der skal forenes i jeres forhold. Hvilke skridt ønsker I at træde sammen.

Jeg tilbyder også samtaler til par som ønsker hjælp til frustrationer i hverdagen, eller som oplever udfordringer i forbindelse med utroskab/svær kommunikation / svigt og sorg.

FAMILIE RÅDGIVNING

Hvis én i familien ikke trives har det betydning for alle i familien. Det kan være svært at tage hul på snakken om det, der er svært hos den enkelte eller familien.  Men børn sanser alt og de bliver lettet, når vi som forældre er ærlige. Troværdige forældre skaber sunde børn.

Som forældre kan det være en god ide at sætte sig sammen og tale om I har de samme værdier og drømme for jeres familie samt hvilke værdier i ønsker at bringe videre til jeres børn.

Hvordan er jeres indbyrdes relation i jeres familie, og er den intakt med jeres værdier og drømme for, hvordan I gerne vil være som familie.

Hvis ikke kan I hos Linds Terapi få hjælp til at få en forståelse for hinanden og få genskabt en balance i familien. Sammenspillet i familien skaber forandringer. Når du som voksen tager ansvaret og gør noget andet, vil der automatisk ske en positiv udvikling.

Hos Linds terapi hjælper jeg jer med at få talt om det, der kan være svært samt at få jer samlet som familie igen. Endvidere at få hjælp til at træde de skridt I ønsker, i forhold til at være den familie som i gerne vil være, og få hjælp til at tale om det, som hindre jer i at være den familie, som I gerne vil være.

Hvad handler hindringerne om og hvordan kan I komme over de hindringer.

Det er altid forældrene, der bærer ansvaret for familiens trivsel, når du som forældre gør noget andet vil det også få betydning for børnenes trivsel.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV OG FÅ GODE TILBUD OG NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE